Hai semua, Saya dengan rasa dukacita ingin memaklumkan blog ini telah dibekukan dari sebarang penerbitan artikel terbaharu sehingga ke s...

Blog Dibekukan Sementara


Hai semua,

Saya dengan rasa dukacita ingin memaklumkan blog ini telah dibekukan dari sebarang penerbitan artikel terbaharu sehingga ke satu masa yang sesuai.

Arahan ini telah dikeluarkan secara rasmi oleh pengendali blog tersebut.Berdasarkan sumber dalaman, alasan utamanya kerana blogger tersebut ingin memfokuskan kepada pengurusan mrhanafi dot com.

Atas sebab itu minta maaf atas sebarang kesulitan.

Pembaca amat digalakkan singgah ke blog >> mrhanafi.com

Sekian.

Terima kasih. 

32 ulasan:

  1. Saya ikut sedih.
    Nanti setelah blog baru mulai aktif, saya diberitahu ya,pakcik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha..

      pergi sahaja ke blog mrhanafi

      orang yang sama cuma platform blog yang berbeza

      Padam
  2. OH.TUAN TANAH ADA BLOG LAIN YA..INSYAAALLAH AKAN SINGGAH

    BalasPadam
  3. Semoga dipermudahkan segala urusan bro...

    BalasPadam
  4. Alaa.. setia menunggu blog beroperasi semula :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. oh kasihannya..

      blog ini ada peminat rupanya

      Padam
  5. wah semoga tetap eksis kok malah dibekukan
    semoga sukses dan jaya mrhanafi cot com nya

    BalasPadam
    Balasan
    1. masih hidup..

      cuma entri sahaja hold temporary

      Padam
  6. Beuh kenapa dibekukan kang? Hehhee saya mau nunggu blog ini aja deh.. atau harus move on ke web akang yang satu lagi berati yaaa?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tunggu sahaja...

      blog ini in shaa Allah akan naik semula

      Padam
  7. salam..
    kenapa pula tu...huhu
    ok2..akn singgh di blog mrhanafi.com =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam...

      saya nak atur balik SEO blog yang satu tu..

      proses pemaantau perlu setiap hari

      Padam
  8. Waah, meluncur nih ke mrhanafi.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah..

      terima kasih kerana bagi sokongan ya.

      Padam
  9. Selamat berehat kepada blog ni hehe ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. rehat sekejap sahaja.

      lepas ini akan naik balik

      Padam
  10. Oh..noted! Nanti saya singgah blog satu lagi tu ye, semoga dipermudahkan urusan mrhanafi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh-boleh..

      ada masa saya upkan lagi blog ini..

      boleh la blog amal jariah

      Padam
  11. Balasan
    1. tak de lah..

      saya fokuskan kepada blog utama sahaja

      Padam
  12. waaah. kita singgah ke yang baru :)

    BalasPadam
  13. abe kie dah lawati blog satu lagi tu. kalau kita boleh bertukar2 link kan lagi bagus? tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagus juga cadangan tu..

      boleh dipertimnbangan

      Padam
  14. meluncur ke https://mrhanafi[dot]com .....

    BalasPadam
  15. wah sudah di offkan ternyata. Lanjutkan saja lagi mas

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak..cuma hold temporary..

      saya busy dengan kerja

      Padam